nl de

TOURDATA

Bastiaan Ragas viert vijftigste verjaardag met solovoorstelling ‘Lang zal je leven’ 
 
Bastiaan Ragas viert zijn vijftigste verjaardag met de theatervoorstelling Lang zal je leven. Hij trekt door het land met voorstellingen voor een klein publiek (coronaproof!). In Lang zal je leven bespreekt Bastiaan de absurditeiten van het leven, mét en voor zijn publiek. Over het vieren van ‘momenten’. Maar: Kerst is helemaal niet op 25 december, de meeste huwelijken halen de eindstreep niet, baby’s krijgen is geen roze wolk en Sinterklaas bestaat niet. Lang zal je levenis een cabarettheatershow doorspekt met mooie verhalen, aangrijpende anekdotes, slechte grappen en betere liedjes. Hij zingt nieuwe songs, door hemzelf geschreven, maar laat ook enkele nummers uit zijn musicalverleden horen.
 
Bastiaan: “Komend theaterseizoen is het zover: ik word vijftig. In die vijftig jaar ben ik erachter gekomen dat ik beter zing dan de gemiddelde cabaretier en mijn grappen slechter zijn. Daar ga ik mijn publiek dus op trakteren, als ware het mijn vrienden! Samen met hen kijk ik terug, want dat hoort bij vijftig worden. Maar niet te lang, we leven in het nu. De momenten die we nu beleven, zijn al bijzonder genoeg.”
 
Lang zal je leven is te zien vanaf september tot en met. Tijdens de shows in december viert Bastiaan natuurlijk ook kerst met zijn publiek! 
Tickets vind je hiernaast...
----


De tweede single van het nieuwe album van Bastiaan is uit: 'Ik zie je nog' is nu te krijgen via Apple Music.

'Heb geen Angst', de single die twee maanden geleden uitkwam is uiteraard ook nog te vinden: 
 Apple Music. De komende tijd zal Bastiaan vaak te horen zijn via allerlei radio- en TV interviews. De bedoeling is dat einde dit jaar het album compleet is uitgebracht.
 
En, zoals te verwachten is in deze tijd zijn veel optredens van Bas met Caught in the Act in Duitsland gecancelled. De huidige data staan allemaal nog op de site. Zodra er meer bekend is zal dit worden bijgewerkt:  www.caughtintheactofficial.com.